2011-08-29 12:14:32• hírek • Kocsis Zoltán

Tesztelje le hallását! - ingyenes hallásvizsgálat

Az ősz folyamán tíz Szatmár megyei településen tesztelhetik hallásukat az érdeklődők azon szociális program keretein belül, melyet a Szatmár Megyei Tanács támogatásával a Romsound szakemberei végeznek.

Amint azt Miklós Magdolna projektvezető kiemelte, az utóbbi években a média és a szakma is egyre inkább felismerte a különböző betegségek prevenciójának fontosságát és erre egyre nagyobb teret és energiát áldoz, mégis, a hallással kapcsolatos gondok a háttérbe szorultak. Pedig a Föld lakosságának 15%- szenved valamilyen halláskárosodással.

Romániában ráadásul a gazdasági helyzet valamint az információhiány miatt az emberek kevéssé veszik igénybe az egészségügyi szolgáltatásokat, ezért hozta létre a Romsound cég a Tesztelje le hallását! elnevezésű programot. A vállalat mellesleg 2001-ben jött létre magyar és román tőkéből, és modern felszereléseivel minden fajta hallással kapcsolatos problémán igyekszenek segíteni.

A Tesztelje le hallását! program keretein belül az ősz folyamán tíz Szatmár megyei településen, Hadadon, Érszakácsiban, Tasnádon, Ákoson, Kálmándon, Sárközújlakban, Halmiban, Túrterebesen, Kolcson és Mezőpetriben kortól és nemtől függetlenül mindenki megvizsgáltathatja hallását.

Egyelőre két helyszín és két időpont ismert: szeptember 7-én a hadadi polgármesteri hivatalban, szeptember 14-én pedig az ákosi polgármesteri hivatal gyűléstermében várják az érdeklődőket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: